دانلود سرور

HP ProLiant DL380p Gen8

قیمت سی پی یو

بررسی سرور HP ProLiant DL360p Gen8
HP ظبرد ارتقایی را به سرور ۱U نسل هشت خود افزوده است. مروری بر یکی از مدلهای سرور اچ پی خواهیم داشت تا این ارتقا را بر ابزار مانیتور سنسورها ببینیم و اینکه آیا با افزایش قابلیت های اتوماسیون ارزش ۶۰۰۰ پوند قیمت را دارد یا خیر.

سرور DL360p Gen8 از سری مدلهای سرور قابل نصب در رک و در اندازه ۱U می باشد. این سرور از پردازنده اینتل، مدل E5-2600 Xeons پشتیبانی می کند و شرکت هایی را هدف قرار داده است که به دنبال سرورهای قابل نصب در رک هستند که بتواند از عهده وظایف سنگین بر آید.

راه اندازی Gen8 ProLiants، نشان دهنده نقطه اوج پروژهVoyager است – ماموریت HP در اتوماتیک کردن کل چرخه سرورهایش است. HP با قاطعیت ادعا می کند می تواند مصرف برق را در طولانی مدت کاهش دهد و زمان را برای حل مشکلات و هزینه های عملیاتی را نیز به شدت کم کند.

از ویژگی های کلیدی Gen8 ProLiants این است که تراشه جدید iLO4را خاموش نشان می دهند. این ویژگی اساسی امکان مدیریت سرورها را فراهم می کند و استانداردی برای مدیریت Agentless HP،و ویژگی های Active Health System (AHS) and Embedded Remote Support محسوب می شود.

مانیتور سرورها همانند HP’s Sea of Sensors goes 3D، و حتی از آن نیز پیچیده تر می شود. این ویژگی در اصل در نسل هفت ProLiants معرفی شد و HP 28 سنسور حرارتی در سراسر سرور و کارت های PCI-e and mezzanine خود افزوده است تا به کیفیت و مانیتورینگ خود بیافزاید.

این سنسور ها به iLO4 اجازه می دهد توجه بیشتری به درجه حرارت در سراسر کل سیستم داشته باشد و نقاط داغ را شناسایی کند. جالب است بدانید که مصرف برقی که فن ها را خنک می کند می تواند ذخیره شود و iLO4 قصد دارد تا هزینه های مصرف انرژی را با روشن و خاموش کردن هنگام نیاز کاهش دهد.

ب سیستم عامل با ویژگی تأمین هوشمند جدید HP بسیار ساده تر می شود

سرور های اچ پی

تامین هوشمند

AHS بر سرور نظارت می کند و تا ۱ گیگابایت داده ذخیره می کند که می تواند برای پشتیبانی سرور برای حل مشکل سریع تر به شکل امنی آنرا دانلود کند. اگر با SmartMemory جدید HP و دستگاه های SmartDrive متصل شود و اگر مشکل یا خرابی قریب الوقوع را شناسایی کند، ترتیب حافظه جایگزین را می دهد و هارد درایو ها از تنظیمات پیش فرض داده های آن جایگزین می شوند.

از ویژگی های جدید سرور اچ پی مدل ProLiant DL360p Gen8 که مرا مشتاق دیدن این سرور می کرد تأمین هوشمند آن بود. این ویژگی بارگذاری سیستم عامل بر روی یک سرور HP بدون نیاز به بوت شدن اولیه از طریق SmartStart DVD را ممکن می سازد. قابل دسترس بودن از منوی راه اندازی، به کارگیری آن را بسیار ساده تر کرده است اگر چه برای شرکت دل معرفی چنین ویژگی در سه سال پیش در سرور مدل PowerEdge R610 ارزشی نداشته است.

ظرفیت ذخیره سازی از مدل G7 ارتقا یافته بود، همانطور که چهار درگاه درایو LFF، هشت SFF یا ده SFF وجود دارد. جای دیسک ها از ویژگی SmartDrive HP پرده بر می دارد از آنجایی که آنها با وضعیت LEDها بسته شده اند. LEDجاسازی شده بر هر درایو به رنگ آبی است در حالی که این درایو زمانی که آپدیت می شود توسط میزبان شناسایی شده و چشمک می زند.

برای دانلود به صورت pdf اینجا کلیک کنید

با تولید نسل جدید CPU های سری V3 اینتل Xeon E5-2600 v3 اکثر کمپانی های سازنده سرور و مادر برد حرکت به سوی ساخت سری جدید مادربرد های کامپتبل با این CPU ها را اغاز کردند.تا دستگاه هایی با کارایی بالاتر را با استفاده از این فناوری در اختیار مشتریان خود قرار بدهند.

سرورDL360 G9 نمونه ای از این تولیدات میباشد که در یک یونیت و با استفاده از فناوری جدید V3 اینتل و رم های DDR4 به بازار ارائه شده است و چشم انداز کلی شرکت HPبرای همگرایی دیتا ها در دیتاسنتر های بزرگ میباشد>

سرور سری DL360-سری DL380 تا ۷۶۸ گیگ رم را ساپورت میکند و از رم های جدید DDR4پشتیبانی میکند.و سرعت mhz 2133 رابه شما ارائه میدهد همانطور که میدانید در سری های DDR3 شما سرعتی برابر ۱۶۸۸ mhz را داشتید.

CPU های جدید به شما ۱۸CORE –میدهد و اگر بصورت تئوری بیان کنیم شما در هر وات سه برابر بیشتر از سری های G8 کارایی یا PERFORMANCE دارید.

شرکت hp یکی از تولید کنندهای رده اول سرور در دنیا است(البته محصولاتدیگر این شرکت نیز در رقابت تنگاتنگ با دیگر شرکت ها است) hp سرورهای خودرا تحت عنوان Hp Proliant روانه بازار میکند.در ابتدا Proliant نام سرورهاییبود که شرکت کامپک تولید و به بازار ارائه میکرد، اما چندی بعد hp اینشرکت را خریداری کرد و سروهای خود را با این نام به بازار عرضه کرد. فروشبالای این سرورها پایبندیhp را به ارائه یک زیر ساخت قابل اعتماد به صاحبانمشاغل نشان میدهد بطوریكه طبق آمار از هر ۳ سروری که در جهان فروش میرودیکی از آنها سرورهای خانواده HP proliant است.

Hp برای طبقه بندی سرورهایش آنها را در نسل های مختلف ارائه میکند.در زیر خلاصه ای از این طبقه بندی را بیان میکنیم.اکنون نسل ۷ این سرورها پیشتاز بازار هستند و مشخصا سرور DL 380 G7 عنوان پرفروش ترین سرور جهان در ۲۰۱۱ را از آن خود کرد.و در ۱۳ فوریه امسال نیز نسل هشتم سرورهای خود را به خانواده IT دنیا معرفی کرد.

همچنین این سرورها در ۴ خانواده دسته بندی میشوند :

سرورهایML که ظاهری شبیه کیس دارند و تاور نیز خوانده میشوند.با ظرفیت توسعه داخلی دیسک.
سرورهای DL که در رک جا میگیرند و rackmount نیز نامیده میشوند.
سرورهای BL که که در blade system شرکت hp قرار میگیرند وتیغه ای نیز گفته میشوند.
و سرورهای SL که از نوع نصب شونده در رک هستند برای شبکه های با اندازه بزرگ طراحی شده اند.

تفاوت این سریها به شکل ساخت آنها برمیگردد.تنوع در تولیدات hp امر غیر قابل انکاری است به طوری که میبینیم سرورها را در چند خانواده و برای هر مقیاس شبکه به بازار عرضه میکند. سرورهای Proliant در سریهای ۱۰۰،۲۰۰،۴۰۰ با یک یا دو سوکت پردازنده تولید میشوند، و سری ۵۰۰،۶۰۰ با چهار و سری ۷۰۰ و ۹۰۰ نیز با هشت سوکت پردازنده تولید میشون

برای دانلود بصورت PDF  اینجا کلیک کنید

 

برای دانلود لیست قیمت cpu ها اینجا کلیک کنید

برای دانلود لیست قیمت  server ها اینجا کلیک کنید

There are no comments

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart